Mandag

Bulgur go green

Ingredienser

30 min - 4 personer


2 dl bulgur

Krydderurtepesto
2 dl krydderurter fx basilikum, persille, kørvel, purløg
1 fed hvidløg
25 g parmesanost
50 g mandler
1 dl olivenolie
Saft af ½ citron
Salt og peber

1 agurk
100 g babyspinat
Salt og peber


Tirsdag

Burritos med stegte ris og okse

Ingredienser

30 min - 4 personer


4 oksebøffer
1 løg
1 rød chili
1 spsk. olivenolie
200 g kogte ris
1 fed hvidløg
Ca. ½ dl chilisauce
Salt og peber

1 bakke babyleaves
4 tomater
1 agurk
6-8 fuldkornstortilla


Onsdag

Pasta a la creme med porrer og laks

Ingredienser

30 min - 4 personer


3 porre
1 løg
200 g røget laks
1 bundt dild
400 g pasta fx penne
1 spsk. olivenolie
1 fed hvidløg
1 dl grøntsagsbouillon
1½ dl fløde
Salt og peber


Torsdag

Supersaftig burger

Ingredienser

45 min - 4 pers


Tomatsalsa
4 store solmodne tomater
1 rød peberfrugt
1 lille rødløg
1 rød chili
1 fed hvidløg
1 lille bundt basilikum
Salt og peber

Guacamole
2 modne avokado
saft af ½ citron
1 fed hvidløg
3 spsk. creme fraiche
Salt og peber

8 skiver bacon
1 bakke babyleaves eller ½ iceberg
½ agurk
1 rødløg
500 g hakket oksekød
Salt og peber
4 burgerboller


Fredag

Koteletter i fad med kokosmælk

Ingredienser

45 min - 4 personer


4 svinekoteletter uden svær og ben
4 tsk. karry
Salt og peber
2 spsk. olivenolie
1 løg
1 fed hvidløg
250 g champignon
1 bundt grønne asparges, ca. 500 g
100 g sukkerærter
1 dåse kokosmælk
50 g rosiner
50 g peanuts
1 bundt frisk koriander

Tilbehør
Kogte basmatiris og mango chutney