Mandag

Tomatsuppe med ovnbagte croutoner

Ingredienser

30 min + bagetid - 4 personer


Tomatsuppe

2 kg tomater
2 rødløg
4 fed hvidløg
½ dl olivenolie
2 tsk. tørret timian
Salt og peber 

2-4 dl grøntsagsbouillon
Lidt sukker
Salt og peber
1 potte frisk basilikum

Croutoner

4 skiver hvedebrød uden kerner
2 spsk. olivenolie
Flagesalt


Tirsdag

Pasta med spinat og champignon

Ingredienser

30 minutter - 4 personer


300 g bacon i skiver
4 skalotteløg
500 g champignon
250 g frisk baby spinat
400 g båndpasta
Olivenolie
3 timiankviste
4 dl madlavningsfløde 8%
Salt, peber
Parmesan


Onsdag

Iceberg med thaikrydret svinekød og nudler

Ingredienser

30 minutter - 4 personer


250 g nudler evt. risnudler
500 g hakket svinekød 4-7%
Lidt olie til stegning
1 spsk grøn thaikarry
1 tsk fintrevet frisk ingefær
1-2 løg fx  banan skalotteløg
Saften fra ½ lime
1 spsk sød chilisauce
1 spsk fiskesauce
1 iceberg med løse blade
1 agurk
1 rød chili
½ dl hakkede cashewnødder

 


Torsdag

Kartoffelsalat med kylling og urtedressing

Ingredienser

45 min - 4 personer


600 g små kartofler
2 kyllingebryster
1 spsk. olie til pensling
Salt og peber
1 agurk
4 tomater
1 bundt radiser
Purløg 

Urtedressing
1 håndfuld krydderurter fx persille, dild, purløg, basilikum, grøn
1 dl creme fraiche, 9%
1 spsk. sød sennep
Salt og peber


Fredag

Løgpizza med tun

Ingredienser

45 min - 4 personer


500 g pizza-bund
1 kg løg
2 spsk olivenolie
1 ds flåede tomater
1 spsk frisk eller 1 tsk tørret rosmarin
2 ds tun i vand
25 g sorte udstenede oliven i saltlage
100 g pizzaost
Salt og peber

Tilbehør
Grøn salat