Mandag

Sprøde tortillasandwich med laks

Ingredienser

30 min - 4 personer / 4 sandwich


1 lille spidskål
1 tsk. salt
1 tsk. sukker
2 spsk. olivenolie
1 spsk. vineddike
2 tsk. sennep
1 tsk. flydende honning

½ bundt grønne asparges
1 agurk
1 lille potte frisk basilikum
Ca. 400 g varmrøget laks

4 fuldkornstortilla
100 g reven ost


Tirsdag

Aspargessuppe

Ingredienser

30 min - 4 personer


¾ l grøntsags bouillon
1 dl hvidvin
500 g asparges, hvide
100 g flødeost
Salt og peber

Tilbehør
8 spsk. stenbiderrogn
4 skiver ristet rugbrød
Evt. purløgsblomster


Onsdag

Asiatisk okse i grøn wok

Ingredienser

30 minutter - 4 personer


1 lille spidskål
100 g grønne bønner
1 broccoli
2 majskolber
1 rød chili
2 spsk. olie
400 g oksekød, evt. svinekød i tern 
1 spsk rød karrypasta
2 fed hvidløg
1 spsk. friskrevet ingefær
½ dl soyasauce
1 spsk. fiskesauce
Saft af 1 lime
1 bundt koriander
2 spsk. cashewnødder
2 tsk. sort sesam

Tilbehør: Kogte ris eller nudler


Torsdag

Farveglad rissalat med kylling

Ingredienser

30 min - 4 pers


Rissalat
2 kyllingebrystfileter uden skind og ben
3 dl bouillon
1 broccoli
½ iceberg
1 agurk
4 gulerødder
2 majskolber
200 g kogte ris fx vilde ris eller sorte fuldkornsris

Karrycreme
2 dl yoghurt naturel
2 spsk. olivenolie
2 tsk. karry
1 fed presset hvidløg
Salt og peber


Fredag

Deep pan pizza med tomat, ost og chorizo

Ingredienser

ca. 45 minutter plus hæve- og bagetid - 4 personer


Pizzadej
2½ dl vand
50 g gær
2 tsk salt
200 g durummel
Ca. 150 g italiensk hvedemel (tipo 00)

Tomat sauce
1 løg
2 bladselleri
1 gulerod
1 spsk olivenolie
1 fed hvidløg
1 dåse hakkede tomater
1 spsk balsamicoeddike
2 tsk tørret oregano
1 tsk sukker
Salt og peber

Topping
200 g mozarella
Ca. 100 g tynde skiver chorizopølse
2 tsk. tørret oregano
Salt og peber
Frisk basilikum