Mandag

Pitabrød med oksekød og tzatziki

Ingredienser

30 min - 4 personer


Tzaziki
4 dl yoghurt naturel
1 fed hvidløg
1 agurk
1 tsk fint salt

300 g oksekød i strimler 
1 spsk olivenolie
2 tsk kebabkrydderi

1 salathoved fx iceberg, romainesalat, krølsalat eller friseesalat
1 agurk
4 tomater
1 løg
8 pitabrød


Tirsdag

Pasta med broccoli, bacon og bagte tomater

Ingredienser

30 minutter - 4 personer


300 g cherry- eller cocktailtomater
4 spsk olivenolie
2 tsk frisk timian eller tørret oregano
Salt og peber
100 g bacon i skiver
300 g pasta f.eks. sommerfugle eller bånd
500 g broccoli
2 dl friske basilikumblade
1 dl friskreven parmesanost


Onsdag

Hellefisk med jordbærsalsa

Ingredienser

30 min - 4 personer


600 g hellefisk 
1 citron
1 dl hvidvin

Jordbærsalsa
1 agurk
500 g jordbær
2 spsk. sesamfrø
1 håndfuld frisk koriander eller kruspersille

Dressing
2 spsk. fiskesauce
2 spsk. sesamolie eller rapsolie
Saft af 1 lime
1 tsk. sukker

Tilbehør
Nye kogte kartofler


Torsdag

Bøf i salat med ristede kartofler

Ingredienser

45 min - 4 personer


600 g små kartofler
1 spsk olivenolie
1 tsk fint salt

4 oksebøffer
Salt og peber

Urtemayonnaise
½ dl mayonnaise
½ dl creme fraiche
1 lille håndfuld friske krydderurter fx estragon, kruspersille, bredbladet persille eller basilikum, grøn
Salt og peber

1 iceberg, romainesalat eller krølsalat
2 rødløg
4 tomater
1 agurk


Fredag

Fantastisk hotdog

Ingredienser

30 min - 8 stk


1 agurk
1 tsk salt
1 tsk sukker
8 hjemmebagte pølsebrød
8 pølser
Hjemmelavet ketchup
Fennikelremoulade
Ristede løg
2 løg