Mandag

Græsk salat på grillede løg

Ingredienser

30 min - 4 personer


Græsk salat
1 bundt løg med top
Olivenolie
500 g solmodne tomater
1 bakke cherrytomater
1 agurk
1 hjertesalat
3 kviste frisk mynte
8 kviste basilikum
1 rød chili
100 g fetaost i tern
1 tsk. tørret oregano
Salt og peber

Vinaigrette
1 spsk. vineddike
1 tsk. sennep
1 tsk. flydende honning
3 spsk. olivenolie


Tirsdag

Kyllingespyd med broccolisalat

Ingredienser

30 min - 4 personer


4 kyllingbrystfileter
2 tsk tørret timian
1 spsk olivenolie
Salt og peber
1 broccoli
150 g kogte afkølede ris
4 tomater
1 bundt forårsløg
1 håndfuld krydderurter, fx dild, purløg, persille
1 dl cremefraiche
1 spsk mayonnaise
1 tsk grovkornet sennep
Salt og peber 


Onsdag

Fyldig sommersalat med makreltoast

Ingredienser

45 min - 4 personer


Fyldig sommersalat
600 g kartofler
100 g babyspinat
1 bundt løg med top
500 g jordbær
200 g friskbælgede ærter
1 bakke karse

Grøn dressing
1 dl yoghurt naturel
½ dl mayonnaise
1 bundt løvstikke
Salt og peber

Makreltoast
1 røget makrel
1 dl creme fraiche
1 bundt purløg
Salt og peber
4 skiver surdejsbrød


Torsdag

Baguette med jordbær og brie

Ingredienser

15 min - 4 personer


1 baguette, 350-400 g
15 g smør
1 håndfuld babyleave, grøn eller babyleave, rød
125 g mild brieost eller gedeost
¼ agurk
125 g jordbær
Peber


Fredag

Ovnbagt spansk kylling

Ingredienser

45 minutter - 4 personer


1 hel kylling 1,4-1,6 kg
3-4 løg
3-4 peberfrugter
1 spsk røget paprika
2-3 fed knust hvidløg
1 spsk friske timianblade eller 4 kviste
¼ kg cherry eller cocktailtomater
75 g Mandler, evt. salte røgede mandler
Persille

Tilbehør: 
Ris eller ovnbagte kartofler