En rigtig grøntsagsbooster, smækfyldt med farver, vitaminer og god smag. Vi bruger 6 forskellige slags grøntsager og topper med lidt kød. Resten kan nemt komme med i madpakken dagen efter.


Tilberedning

30 minutter - 4 personer + ekstra til madpakken dagen efter

Del broccoli små buketter og damp dem i 1 min. Afdryp og afkøl.

Fjern de yderste blade og stokken fra kålen og snit kålen fint.

Træk de yderste blade og skægget fra majskolberne og kog dem i letsaltet vand i ca. 8 min. Skær majsene fra kolberne.

Skær tomaterne i kvarte og agurken i små tern. Skyl salaten og slyng den tør.

Hak krydderurterne.

Rør sennep med honning og vineddike. Tilsæt olien lidt ad gangen og rør i dressingen til den tykner. Smag til med salt og peber.

Varm olien på en pande og tilsæt grøn karrypasta. Steg schnitzlerne i ca. 3 min. på hver side. Tag kødet af varmen og skær i skiver.

Vend ris med grøntsager og dressing og top med kødet.

Salat til madpakken
Det kan anbefales at vente med at blande babyleaves og dressing til dagen efter, da salaten ellers nemt bliver kedelig.

Opskrift og styling: Lone Kjær
Foto: Tia Borgsmith


 

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.