Små lækre hapser med sprøde agurker, rygeost og dild - perfekt som tapas.

Tilberedning

15 min - Ca. 24 stk.

Skær agurken i 1 cm tykke skiver. Læg agurkeskiverne på et stort fad eller 2 store tallerkener.
Pisk rygeost, skyr og salt godt sammen, til alle klumper er pisket ud. Kom rygeostcremen i en lille sprøjtepose og sprøjt den på agurkerne.
Hak løget fint og drys over cremen. Drys med grofthakket dild og rigeligt friskkværnet peber.

Opskrift og styling: Christine Bille,  Foto: Henrik Freek
 

Læs mere om

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.