Små nemme og lækre hapsere lige til at smække sammen når sulten melder sig.

Tilberedning

15 min - 2 personer

Smør brødene med flødeost og drys med hakket dild.
Skær agurk i tynde skiver og læg dem en anelse taglagt på to af brødene.
Klap brødene sammen og tryk dem en anelse.
Skær dem i små trekanter eller stave.

Opskrift og styling: Gitte Heidi Rasmussen, Foto: Betina Hastoft 

Læs mere om

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.