Den duftende æggekage er et lækkert indslag til brunch og frokost.


Tilberedning

45 min - 4 personer

Tænd ovnen på 220 grader.

Hak salatløg, squash og hvidløg groft og svits stykkerne på en pande i olivenolie i 5-7 minutter. Slå æggene ud på panden over grøntsagerne og lad blandingen boble sagte på panden ved jævn varme i 3-4 minutter. Vend blandingen lidt rundt på panden med en paletkniv. Hak dernæst friske basilikumblade og drys dem hen over æggekagen. Tryk ægge-grøntsagsmassen let sammen med en paletkniv.

Skær tomaterne i tynde skiver og læg dem hen over æggekagen som et låg. Dryp lidt god olivenolie over. Sæt panden midt i den forvarmede ovn i 15-20 minutter, til æggekagen er let gylden. Drys med flagesalt og pynt med friske basilikumkviste.

Opskrift og foto venligst udlånt fra bogen "Spilopper og Stjerneskud"

 

 

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.