En ny og moderne udgave af en gammel klassiker – med masser af friske bær der har trukket i hyldeblomstsaft

Tilberedning

60+ min - 4 personer

Bland alle bær med hyldeblomstsaft og lad dem trække et par timer.

Pensl brødskiverne med vand, vend dem i kanelsukker og læg dem på en plade med bagepapir.

Bag dem gyldne og sprøde i ovnen ved 225° i ca. 10 minutter.

Fordel bærrene – med saft – i dybe tallerkener med en "ridder" i midten og pynt med mynte eller citronmelisse.

Energi pr. person:
290 Kcal
Fedt 6%
Protein 8%
Kulhydrat 86%

Opskrift og styling: Udviklet af Vibeke Lehn
Foto: Henrik Freek

/media/2556/slider_ny_app_mobil_2.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.