Tilbered broccoli kort og kærligt og du bliver belønnet med en fristende, grøn sag med smag, vitaminer og bid.

Tilberedning

30 minutter - 4 personer

Halvér kålen, fjern de yderste blade og stokken og snit kålen fint. Nip bønnerne. Del broccoli i mindre buketter. Fjern de yderste blade af majsene og skær majs fra kolberne. Flæk chilien, skrab kernerne ud og hak chilien fint.

Varm halvdelen af olien i en wok. Den skal være rygende varm. Tilsæt karrypasta og brun kødet.

Tag kødet op og varm resten af olien. Steg spidskål, bønner og broccoli ved høj varme, til det får lidt farve. Tilsæt kød, chili, presset hvidløg og ingefær og vend godt rundt. Hæld soyasauce, fiskesauce og limesaft på panden og giv det et hurtigt opkog. Tilsæt majs og tag panden af varmen.

Drys med koriander, cashewnødder og sort sesam og servér med kogte ris eller nudler.

Opskrift og styling: Lone Kjær, Foto: Line Falck

 

 

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.