En hurtig og nem forårssuppe, der ligner - og smager af - en million.

Tilberedning

30 min - 4 personer

Kog bouillon og vin op i en gryde.

Skær aspargesene i mindre stykker, og kom dem i. Lad det simre i ca. 10 minutter.

Blend suppen jævn, enten direkte i gryden med en stavblender eller i en almindelig blender.

Hæld suppen tilbage i gryden.

Kom halvdelen af osten i suppen, og rør rundt. Smag på suppen, og kom resten af osten i, hvis du ønsker suppen mere cremet. Smag til med salt og peber.

Kom suppen i fire tallerkener og top med rogn og evt. purløgsblomster og server med ristet rugbrød.

Opskrift og styling: Maria Meldgaard
Foto: vigsø + co / Heidi Vigsø

Læs mere om

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.