Vandmelon og feta er en fantastisk kombination – fx som tilbehør til den grillede bøf eller lammekoteletten.

Tilberedning

15 min - 4 personer

Skyl og afdryp salaten godt. Skær melonkødet i tern. Bland salat og melon på et fad. Drys fetaost i mindre stykker over. Dryp citronsaft over. Krydr med salt og peber. Drys pinjekerner og snittet forårsløg over.

Energi pr. person: 
1060 kilojoule (250 kcal)
Energifordeling:
Protein: 10 g - 15 %
Kulhydrat: 36 g - 59 %
Fedt: 7 g - 26 %
Grøntsager og frugt pr. person: 135 g

Opskrift og styling: Udviklet af Bente Nissen Lundsgaard
Foto: Martin Dyrløv

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Babyleavesalat med vandmelon, feta og pinjekerner

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.