Frikadeller og kartoffelsalat hører bare sammen. Her i en efterårsvenlig version.


Tilberedning

45 min - 4 personer

Skrub eller skræl kartoflerne og skær dem i mundrette stykker. Vend kartofler med olien og bag dem ved 200 grader i ca. 30 min.
Rens porrerne og skær dem i ringe. Damp porrerne i ca. 3 min. Afdryp porrerne. Skær pærerne i kvarte, fjern kernehus og skær pærerne i tern. Vend porre og pærer med kartofler.

Hak krydderurterne. Kom urter og creme fraiche i en blender og kør til en grøn creme. Vend cremen med mayonnaise og smag til med salt og peber.

Dryp urtemayonnaisen over kartoffelsalaten.

Opskrift og styling: Lone Kjær, Foto: Henrik Freek

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.