Et dejligt måltid til en kødfri dag.

Tilberedning

30 minutter - 4 personer

Rør yoghurt, mynte, koriander og sumac sammen og smag til med salt og peber.

Skræl gulerødderne og læg dem i et ovnfast fad. Dryp med honning og citronsaft og spray/pensl med lidt olie. Bag gulerødder ved 200°C i ca. 20 min. til de er gyldne og møre men med bid.

Skyl og afdryp kikærterne. Rist dem i lidt olie ved god varme sammen med paprika og sumac.

Pil kernerne ud af granatæblet.

Anret gulerødderne på et fad, kom lidt dressing hen over og drys med kikærter, granatæble samt krydderurter.

Tip:
Sumac giver retten en flot rød farve og kan købes hos nogle supermarkeder og grønthandlere 

Opskrifter og styling: Gitte Heidi Rasmussen
Fotograf Betina Hastoft

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Bagte gulerødder med ristede kikærter og dip

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.