Forårsløg bagt med basamico og honning er et lækkert friskt tilbehør til alle sommerens grillretter. Vi smuldrer lidt fetaost over, men gedeost smager også godt til, hvis man er til det.


Tilberedning

30 min - Tilbehør til 4 personer

Tænd ovnen på 180 grader.

Skær bund og ca halvdelen af toppen af forårsløg og kom dem i et ovnfast fad.

Rør balsamicoeddike med honning og hæld over løgene. Bag løgene i ovnen i ca. 15 minutter til de er bløde.

Rist græskarkernerne til de giver lyd. Smuldr fetaosten over forårsløgene, mens de endnu er lune og drys med græskarkerner. Pynt med frisk basilikum.

Opskrift og styling: Lone Kjær
Foto: Henrik Freek

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.