Rucola med kartofler, rødløg samt tomater og roastbeef, flot serveret med wasabi-mayo – som en fyldig frokost.


Tilberedning

15 min - 4 personer

Skær kartoflerne i tern eller tykke skiver, vend dem med rucola, rødløg, kapers og tomater samt oliven.

Rør og smag mayonnaisen til med wasabi samt evt. salt og peber og limesaft.

Anret salaten på et stort fad med rostbeefskiver og server med wasabi-mayo og brød.

Tip
Wasabi kan erstattes med reven peberrod.

Opskrift og styling: Vibeke Lehn
Foto: Henrik Freek

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.