Glem alt om ris, pasta og kartofler for en stund og lav i stedet en lækker grøntsagssalat som tilbehør. Du får flere grøntsager, færre kulhydrater og masser af god smag. 


Tilberedning

15 minutter - 4 personer

Del blomkålen i buketter. Hak løget. Skyl krydderurterne.

Kom blomkål i en foodprocessor sammen med løg og krydderurter og blend til en couscous- lignende konsistens.

Rist pinjefrø på en tør pande til de er gyldne.

Vend blomkåls-couscous med rosiner, fetaost, pinjefrø og olivenolie og smag salaten til med salt og peber.

Tip: Har du ikke en foodprocessor kan blomkålen rives på et rivejern inden den vendes med hakket løg og finthakkede krydderurter.

Opskrifter og styling Lone Kjær
Foto Anders Schønnemann 

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.