Et blomkålshoved kan nemt trylles til en herlig, krydret middagsalat på denne måde.


Tilberedning

30 min - 4-6 personer

Pluk blomkålen i buketter, blancher dem i kogende vand 1-2 minutter, hæld dem i en sigte og afkøl dem under den kolde hane og afdryp blomkålsbuketterne.

Hak  og rør avocadokødet med forårs- og rødløg, chili, citronsaft samt koriander.

Smag til med salt og peber og vend blomkålsbuketter og tomatterninger med avocadosalaten, som anrettes på et stort fad, pyntes med ekstra koriander og serveres.

Tip
Fin frokostsalat med lune pitabrød.

God salat til grillmad, til røget fisk og kød og på en buffet.

Opskrift og styling: Udviklet af Vibeke Lehn
Foto: Henrik Freek

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.