Ligegyldigt om du er til hakkebøffer eller frikadeller er salaten et lækkert sprødt tilbehør.


Tilberedning

30 min - 4 pers

Skær løgene i ringe. Kog en lage af eddike, sukker og ingefær. Hæld lagen over løgene og lad dem trække mens det øvrige tilberedes.
Del blomkål i helt små buketter. Vend blomkål med fetaost, hindbær, hakkede nødder og løg. 

Skyl og slyng krydderurterne tørre. Kom krydderurter og halvdelen af yoghurten i en blender og kør til en grøn creme. Rør resten af yoghurten og mayonnaisen i cremen og smag til med salt og peber. Dryp dressingen over salaten inden servering.

Opskrift og styling: Lone Kjær, Foto: Line Falck

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Blomkålssalat med syltet rødløg og hindbær

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.