Vi drømmer os en tur til staterne, når menuen står på salat med røde bøffer, ristede kartofler og urtemayonnaise.

Tilberedning

45 min - 4 personer

Tænd ovnen på 225 grader.
Skrub kartoflerne, tør dem godt og vend med olien. Fordel kartoflerne i et ovnfast fad, drys med salt og steg dem i ovnen i ca. 25 minutter.

Steg bøfferne på en grillpande i ca. 3 minutter på hver side. Krydr med salt og peber. Lad bøfferne hvile, mens det øvrige tilberedes.

Rør mayonnaise med cremefraiche og hakkede krydderurter. Smag til med salt og peber.

Skyl salaten og slyng den tør. Skær løgene i tynde skiver. Skær tomater i både og agurk i skiver.

Anret salaten på et fad med løg, tomater og agurk. Skær bøfferne i skiver og fordel over salaten, sammen med kartoflerne. Dryp urtemayonnaise over og krydr med salt og peber. 

Tip
Bøfferne kan erstattes af stegt kyllingebryst.

Opskrifter og styling Lone Kjær, Foto Henrik Freek

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.