Suppen er af russisk oprindelse og dens pink kulør og grøntsagspalet i stærke farver gør den til en fest for øjet.  


Tilberedning

60+ min - 6-8 personer

Kog kødet i en gryde i ca. 2 liter vand. Skum “suppen” grundigt.

Pil løgene og stik nellikerne ind i dem. Anbring dem i gryden sammen med den skrællede gulerod, den rengjorte skive selleri, krydderierne og saltet. Lad grundsuppen simre under låg i et par timer, eller til kødet er helt mørt.

Gør i mellemtiden grøntsagerne til den egentlige suppe klar. Skræl gulerødderne, rødbederne og persillerødderne og skær dem ud i små tern. Pil hvidløgsfeddene og hak dem fint. Snit hvidkålen i tynde strimler og skær dem over et par gange på langs. Sauter rodfrugter, hvidløgstern og kål i olie og smør og tilsæt krydderier, eddike, tomatpuré, dijonsennep og sukker. Kom til sidst 7 dl af grundsuppen i. Lad suppen simre under låg ved svag varme i ca. 35 minutter.

Tag kødet op af suppen og læg det på et skærebræt.

Si grundsuppen og hæld den over i gryden med grøntsagerne og den suppe, de ligger i.

Skær kødet i passende stykker og kom det i suppen. Vend ingredienserne i suppen rundt og smag den til med salt og friskkværnet peber. Varm suppen godt igennem inden serveringen og server den med friskrevet peberrod, fromage frais, fintsnittede forårsløg og et par blade frisk koriander. Uhm, mere lækkert bliver det ikke efter min mening.

Opskrift og billede er venligst udlånt fra bogen "Garntnerinde og Lykkesmeden" af Sif Orellana

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.