Næsten klassisk cæsarsalat tilsat ekstra sommergrønt og laks i stedet for kylling.

Tilberedning

45 min - 4 personer

Skær brødet i tern. Vend brødet med olie og fordel dem på en bageplade med bagepapir. Rist brødene i ovnen ved 180 grader i ca. 10 min. til de er sprøde. Drys med salt.

Læg laksen i et smurt ovnfast fad. Krydr med salt og peber og steg i ovnen i ca. 15 min. til laksen deler sig i flager.

Pisk æggeblommen tyk og luftig med citronsaft og sennep. Tilsæt presset hvidløg og pisk olien i under omrøring indtil dressingen tykner. Smag til med salt og peber.

Skyl salaten og slyng den tør. Vend salaten med dressing og revet parmesanost. Skær agurk i brede spåner med en kartoffelskræller. Snit radiserne og hak kørvel. Anret salaten med agurk, radiser, laks i flager og croutoner og top med kørvel.

TIP Salaterne kan også grilles. Halver salaterne, skyl og afdryp. Pensl salaten med olie og grill ca. 3 min. til de får farve.

Opskrift og styling: Lone Kjær. Fotograf Line Falck

 

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.