Østen møder vesten i denne salat. Servér fx som fyld i pitabrød, i lune fladbrød eller med lidt sprødstegte torillas som tilbehør.

Tilberedning

30 min - 4 personer

Kog kyllingen i ca. 8 minutter. Afkøl og pluk kødet i mindre stykker. Tilbered couscous som angivet på emballagen.

Skær squash i små tern. Varm olien på en pande og rist squash med pinjekerner og presset hvidløg et par minutter. Krydr med salt og peber.  

Vend couscous med stegte squash, kylling og friskbælgede ærter.

Kom halvdelen af basilikum i en blender sammen med de øvrige ingredienser til dressingen. Blend til en grøn creme. Dryp dressingen over salaten. Fordel resten af basilikum over salaten og server fx som fyld i pitabrød, i lune fladbrød eller med lidt sprødstegte tortillas som tilbehør.

Frugt og grønt pr. person: ca. 150 g

Opskrift og styling: Lone Kjær
Foto: Henrik Freek

Læs mere om

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.