De smukke kager er saftige med god smag af marcipan og jordbær. Kagerne er nemme at bage, så børnene kan sagtens være med. Det sjoveste er måske at pynte kagerne eller endnu bedre, at spise dem.


Tilberedning

45 min - ca. 16. stk

Skyl og nip jordbærrene og skær dem i helt små stykker.

Pisk æg med rørsukker og vanilje til en skummende masse. Bland hvedemel med bagepulver og rør i æggemassen sammen med groft reven marcipan, olie og jordbær.

Fordel dejen i 16 muffinsforme og bag kagerne ved 180 grader i ca. 20 min. Mærk efter med en kødnål om kagerne er bagte. Hænger der dej ved, bages kagerne lidt længere tid. Afkøl kagerne.

Rør flødeost med flormelis til en frosting uden klumper. Kom frostingen i en sprøjtepose med stjernetylle og dekorer kagerne. Skyl og nip jordbærrene og halver. Pynt kagerne med de friske jordbær og et drys flormelis.

 

Opskrifter og styling Lone Kjær

Foto Anders Schønnemann 

Læs mere om

/media/2556/slider_ny_app_mobil_2.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.