Der skal være masser af dej i en deep pan pizza. Vi springer den obligatoriske tomatsauce over og laver i stedet en pizza blanco.

Tilberedning

30 min - 4 person

Hæld vandet i en skål og opløs gæren heri. Tilsæt salt og rør først grahamsmel og dernæst pizzamel i dejen. Ælt hvedemel i dejen lidt ad gangen og ælt til dejen er sammenhængende, men stadig lidt fugtig.  

Del dejen i 4 lige store del og rul dem ud, så de har en diameter på ca. 15 cm. Fordel dejstykkerne på to bageplader med bagepapir. Lad dejen hæve mens fyldet tilberedes.

Tænd ovnen på 225 grader.

Skræl jordskokker og kartofler og skær i tynde skiver. Pil løgene og skær i tynde både. Fordel mozarellaost, jordskokker, kartofler og løg på pizzabundene. Dryp olivenolie over og krydr med timian, salt og peber.

Bag pizzaerne i ovnen i ca. 15 min. Server pizzaerne med rucola.

Frugt og grønt pr. pizza: 90 g

Opskrift og styling: Lone Kjær
Foto: Henrik Freek

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.