Alle elsker den milde rissalat, som er hurtigt klar og et hit i madpakken i morgen.

Tilberedning

30 min - 4 pers

Kom kylling og bouillon i en gryde og kog i ca. 15 min. Kasser kogevandet men gem lidt. Findel kyllingen med en gaffel og spæd til med lidt af kogevand.

Del broccoli i mindre buketter. Damp broccoli et par minutter og afdryp. 

Snit salaten og skær agurk i tern. Skræl gulerødderne og skær i bånd med en artoffelskræller. Fjern de yderste blade af majsen og skær majs fra kolben.

Rør ingredienserne til karrycremen sammen og smag til med salt og peber.

Vend kogte ris med grøntsager og kylling. Server dressingen ’on the side’.

Opskrift og styling: Lone Kjær, Foto: Line Falck

 

 

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.