En flot og indbydende salat med intens smag af krydrede, bagte blommetomater, grønne bønner og bacon. Og den er yderst populær på en buffet eller som tilbehør til fx stegt kylling.


Tilberedning

60+ min - 4 personer

Del tomaterne, læg dem på en plade med bagepapir, stænk lidt olivenolie over og drys krydderier på. Bag tomaterne i ovnen ved 150 grader, ca. 45 minutter. Læg dem på en tallerken.

Læg baconskiverne på bagepapiret. Bag dem gyldne og sprøde i ovnen ved 200 grader i 7–8 minutter. Læg baconskiverne ved tomaterne.

Bland feldsalat, bønner og løg med de bagte tomater og den sammenpiskede dressing – smagt godt til med salt og peber. Anret salaten i en skål eller på et fad med den sprøde bacon.

Opskriften og styling: Udviklet af Vibeke Lehn
Foto:Henrik Freek

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Feldsalat med bønner og bagte blommetomater

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.