En suveræn lækker og nem måde at få fisk på

Tilberedning

30 min - 4 personer

Halver kålen, fjern de yderste blade og stokken og snit kålen fint. Vend kål med salt og sukker og kram den godt. Hak løvstikke og vend i kålsalaten.

Vend rødspættefileterne i rugmel og krydr med salt og peber. Varm olien på en slip let pande og steg rødspætterne ca. 3 min. på hver side. Vend dem forsigtigt.

Kom ærter, reven parmesanost, hakkede mandler, presset hvidløg og olivenolie i en blender og kør til en grov pestolignende konsistens.

Lun bollerne og fordel spidskål, fisk og ærtepesto heri.

TIP: I stedet for ærtepesto kan fiskeburgeren servers med en god remoulade.

 

Opskrifter og styling Lone Kjær

Foto Anders Schønnemann 

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.