En god måde at få både børn og voksne til at spise mere fisk. I stedet for rødspættefileter kan du bruge skrubber.

Tilberedning

45 min - 4 personer

Tatarsauce
Rør mayonnaise, skyr og sennep sammen. Hak cornichoner, kapers, purløg og estragon og rør dem i dressingen. Skær æblet i kvarte, fjern kernehus og skær æblet i små tern. Vend æblet i dressingen og smag til med peber og evt. salt.

Vend fiskefileterne i mel, sammenpisket æg og rasp tilsat salt og peber. Varm smør og olie på en pande og steg fiskefilterne i ca. 5 minutter på hver side, til de er sprøde.

Snit salaten fint. Skær agurk og tomater i skiver.

Lun burgerbollerne og skær dem igennem. Smør bollerne med halvdelen af tatarsaucen. Fordel salaten på de underste boller. Læg agurk og lidt tomater ovenpå salaten, læg fisken ovenpå og de sidste tomater ovenpå fisken. Top med resten af tatarsaucen og læg den øverste bolle på toppen og servér med det samme.

 

Opskrift og styling: Lone Kjær
Foto: Henrik Freek

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.