Den færdigkøbte fiskefars er opgraderet med sæsonens spinat og skifter den traditionelle remoulade ud med en lækker urtecreme.

Tilberedning

30 min - 4 personer

Skrub kartoflerne og kog dem møre ca. 12 minutter afhængig af størrelse. Afdryp kartoflerne.
Skyl salaten og slyng den tør. Halver cherrytomaterne og snit forårsløg. Vend kartofler med babyleafs, cherrytomater og forårsløg. Dryp olien over og krydr med salt og peber.

Skyl spinaten godt og slyng den tør. Damp spinaten i den væde som hænger ved. Hak spinaten og rør den i farsen.
Varm olien på en slip let stegepande. Form farsen til frikadeller og steg dem i ca. 5 min. på hver side til de er sprøde. 

Skyl, tør og hak krydderurterne. Rør urter med cremefraiche og mayonnaise og smag til med salt og peber.

Server fiskefrikadellerne med sommergrønt og urtecreme. 

Tip
Fiskefarsen kan tilsættes dampet, blendet broccoli i stedet for spinat.

Opskrift og styling Lone Kjær
Foto: Henrik Freek

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Fiskefrikadeller med urtecreme og sommergrønt

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.