En super simpel og skøn ret når råvarerne er i top. Og et godt eksempel på, at de bedste pastaretter består af ganske få ingredienser.

Tilberedning

15 min - 4 personer

Kog pastaen efter anvisning på emballagen.

Afdryp pastaen i en sigte. Kom det i et fad.

Skyl spinaten godt. Skær tomaterne i halve både og vend dem i pastaen sammen med spinaten.  Dryp med olivenolie og drys med høvlet parmesan.

Krydr med salt og peber.

Tip
Du kan også komme spinaten i gryden med pastaen og koge det med det sidste minut af kogetiden. 

Energi pr. person:
2560 kilojoule
Energifordeling:
Protein: 23 g - 15 %
Kulhydrat: 85 g - 57 %
Fedt: 19 g - 28 %
Grønsager pr. person: ca. 170 g

Opskrift og styling: Bente Nissen Lundsgaard
F
oto: Peter Kam

Læs mere om

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.