Salaten smager fantastisk af forår og med perlebyg og ristet rugbrød er der ingen tvivl om, at salaten nok skal mætte alle.

Tilberedning

45 min - 4 personer

Kog perlebyg i boullion som angivet på emballagen. Kasser kogevandet, afdryp og afkøl.

Rist rugbrødet og skær evt. i stænger.

Skyl spinaten og feldsalat og slyng den tør. Skær agurk og radiser i skiver.

Halver avokado, fjern sten og skræl og dryp citronsaft over avokadoen. Skær avokadoer i skiver.

Anret spinat og salat på et fad med perlebyg, agurk, radiser, avokado og rejser.

Rør en dressing af fløde, citronsaft og sukker og dryp over salaten. Krydr med salt og peber og drys med rugbrødscroutoner.

Tip
Spinatbladene kan erstattes af fintsnittet spidskål.

I stedet for rejer kan salaten serveres med stegt laks. 

Opskrirft og styling: Lone Kjær
Foto: Henrik Freek

Læs mere om

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.