Frikadelle sandwich forklædt som hotdog.

Tilberedning

15 minutter - 2 personer

Halver tomaterne, fjern kernerne med en ske og hak tomatkødet. Bland med finthakket rødløg og persille og smag til med salt og peber.

Flæk brødene halvt igennem som til en hotdog og smør med friskost. Fyld brødene med frikadeller og top med baby leaves samt tomatsalsa.

Opskrift og styling: Gitte Heidi Rasmussen, Foto: Betina Hastoft 

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.