Vi giver frikadellerne lidt kulør med gulerødder. Det smager skønt, og giver flere grøntsager på middagsbordet.

Tilberedning

30 min - 4 personer

Pil og riv løget på den grove side af et rivejern. Rør kød med løg, presset hvidløg, æg, dansk vand og hvedemel. Krydr med salt og peber og vend gulerødder i farsen. Lad farsen hvile køligt i ca. 30 minutter.
Form farsen til frikadeller og steg dem sprøde i smør og olie på en pande.

Server frikadellerne med en sprød kålsalat

Tip: Når grønkål er på hylderne fra oktober til februar kan du erstatte revne gulerødder med den samme mængde finthakket grønkål.

Opskrift og styling: Lone Kjær, foto: Henrik Freek

 

Læs mere om

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.