En varm dag er det utrolig lækkert med en kold suppe og gazpacho er en af de mest populære. Der findes utrolig mange gazpacho-opskrifter - her er en rigtig god og nem en.

Tilberedning

30 min - 4 personer

Flæk agurken, fjern kerner og skær den i små tern. Skær peberfrugter i små tern. Flæk chili, skrab kornene ud og hak chilien fint.

Hak tomaterne og kom dem i en blender sammen med agurk, peberfrugt, chili, presset hvidløg, tomatjuice og basilikum til en ensartet konsistens.

Smag gazpacho til med salt og peber, hvidvin og eddike.

Rist mandlerne på en tør pande og hak dem. Top suppen med mandler og friske krydderurter. Server med groft brød.

Opskrift og styling: Lone Kjær
Foto: Henrik Freek

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.