De fleste forbinder jordbær med dessert, men jordbær er også overraskende lækre i en krydret salsa. Prøv det som nyt tilbehør til den elskede grillbøf!


Tilberedning

30 min - 4 personer

Begynd med salsaen, den vinder nemlig i smag ved at få lov til at trække.

Hak jordbær og melonkød, kom begge dele i en skål og rør dem med de øvrige ingredienser.

Smag til med basilikum, honning samt salt og peber og lad salsaen trække ved køkkentemperatur, mens resten forberedes. 

Dup kødet tørt, pensl det med olie, drys salt og peber på og grill det 3-4 minutter på hver side, alt efter hvor rødt det ønskes.

Server kødet med den krydrede salsa, nye kartofler og salat.

Tip
Er du til hot salsa, så bland lidt fintsnittet chili i den krydrede jordbærsalsa 

Opskrift og styling Vibeke Lehn
Foto: Henrik Freek

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.