En let og lækker sommerret til at lave på grillen 


Tilberedning

30 minutter - 4 personer

Rør kødet med salt, peber, hvidløg, æg, mel og parmesan. Form kødboller til golfbold-størrelse, sæt dem på grillsticks
– to til tre på hver – og gnid med lidt olivenolie. Grill på direkte varme til de har fået lidt overflade. Flyt dem til indirekte varme og steg dem færdige, gerne under låg,  i alt ca. 10 min.

Skær kålen i både på langs. Fjern stokken i midten. Dryp med lidt olivenolie og grill på direkte varme 5-6 min. i alt. Dryp med citronsaft og krydr med salt. Top kålen med ærter og ærteskud og servér straks. Evt. med lidt godt, groft brød og en yoghurtdressing med friske krydderurter. Eller måske nye kartofler?

Både kødboller og spidskål kan sagtens ristes på en helt almindelig pande i lidt olivenolie.

 

Opskrift og styling: Louisa Lorang

Foto: Anders Schønnemann

Læs mere om

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Grillede kødboller og spidskål med sommergear

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.