Sommerens smukkeste salat der passer til stort set alt fra grillen.


Tilberedning

30 min - 4 personer

Halver salaterne, skyl dem godt og afdryp, så de er helt tørre. Rens forårsløg. Knæk den nederste træede ende af aspargesene. Halver ferskener, fjern stenene og skær ferskenerne i kvarte.

Pensl grøntsager og ferskener med olie og grill på begge sider til de får farve.

Anret de grillede grøntsalater med ferskener, hindbær og hakkede krydderurter. Drys hakkede salte mandler over og krydr med salt og peber. Pynt med spiselige blomster.

TIP Suppler evt. salaten med fx kogt quinoa, bulgur eller kartofler for en mere fyldig version.

Opskrift og styling: Lone Kjær. Fotograf Line Falck

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.