Pastasalat er en favorit hos store og små. Her med fuldkornspasta, tun, æg og masser af grønt salat.

Tilberedning

30 min - 4 personer

Knæk den nederste træede ende af asparges (der hvor de knækker naturligt) og skær asparges i snitter på ca. 3 cm.

Kog pastaen som angivet på emballagen. De sidste 2 minutter koges asparges og ærter med. Afdryp, hæld koldt vand over, afdryp igen og afkøl.

Kog æggene i ca. 10 minutter til de er hårdkogte. Pil æggene og afkøl før de skæres i kvarte.

Skyl salaten og slyng den godt. Del salaten i mindre stykker. Skær tomaterne i kvarte.

Anret pasta med ærter, asparges, salat, æg og tun. Pynt med karse. 

Rør ingredienserne til dressingen sammen og dryp over salaten.

Tip
Hvis du gerne vil være sikker på, at børnene kan spise med, så server dressingen ved siden af.

Opskrift og styling: Lone Kjær
Foto: Henrik Freek

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.