En sprød og supersund ledsager til alle efterårets simre- og vildtretter – og til frikadellerne.

Tilberedning

30 min - 4 personer

Snit gulerødder og pastinak/persillerod/selleri i små stykker eller riv dem groft. Bland rødderne med rosen- og grønkål, græskarkerner og rosiner.

Pisk dressingen sammen og smag den godt til, før den vendes omhyggeligt med salaten.

Tip
Om grønkål.

Skær den midterste træede ribbe fra grønkålsbladene, før den hakkes.

Energi pr. person:
480 Kcal 
Fedt 26%  
Protein 12%
Kulhydrat 62%

Opskrift og styling: Udviklet af Vibeke Lehn
Fotograf Henrik Freek

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.