En rigtig god opskrift på grove boller. Du kan bruge revne rødbeder eller reven knoldselleri i stedet for gulerødder.


Tilberedning

60+ min - 16-18 stk.

Lun kærnemælken og rør gæren ud. Rør groftrevne gulerødder og de øvrige ingredienser i dejen – hold lidt af melet tilbage. Sørg for at dejen ikke bliver for fast. Lad dejen hæve lunt, tildækket ca. 1 time.

Sæt store spiseskefulde af dejen på plader med bagepapir og lad bollerne efterhæve 8-10 minutter.
Bag bollerne gyldne og sprøde ved 200 grader i 20-25 minutter, og afkøl på en bagerist.

Opskrift og styling: Udviklet af Vibeke Lehn.

Læs mere om

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.