En ungdomsfavorit. Genial og nem aftensmad. En rest kan spises til frokost eller eftermiddagsmad.

Tilberedning

30 min - 4 personer

Skær kødet i stimler. Skræl gulerødderne og skær i tynde skiver på skrå. Snit kålen.

Flæk chilien, skrab kernerne ud og hak chilien. Pres hvidløgene.

Varm olie i en gryde og svits kød med karrypasta, chili, presset hvidløg, ingefær og grøntsager et par minutter under omrøring. Hæld bouillon på og lad det simre under låg i ca. 3 min. 

Tilsæt nudler og kog i yderligere et par minutter til nudlerne er møre. Smag til med salt, peber, sojasauce og fishsauce.

Snit forårsløg og drys over suppen. Server suppen toppet med frisk koriander. 

TIP
Kylling kan erstattes af en tilsvarende mængde oksebøffer.

 

Opskrift og styling: Lone Kjær
Foto: Line Falck

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.