Hjemmelavet is, sød guf og sjov pynt er verdensklasse. Bærisen laves i forvejen og er nem at fordele i bægre eller vafler. 

Tilberedning

ca. 30 minutter + frysetid - 6 personer

Pisk æggeblommer, sukker og vaniljesukker luftigt. Pisk fløden til letpisket skum. Tilsæt creme fraiche og pisk yderligere et øjeblik. Vend cremen i æggesnapsen til den er ensartet. Skyl og tør bærrene og vend dem i iscremen. Hæld iscremen i en form med tilhørende låg. Dæk med husholdningsfilm, og luk formen til. Rør i iscremen ca. hver halve time under nedfrysningen. Frys iscremen i min. 5 timer.

Tag isen ud af fryseren ca. 15 min. før servering.

Pisk æggehviderne stive. Tilsæt sukkeret gradvist mens der piskes til en guf.

Server isen i bægre eller vafler og top med guf og forskellig topping.

Opskrifter og styling: Lone Kjær

Foto: Anders Schønnemann 

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.