Rodfrugter bagt i ovn her i en lidt sødere udgave med et dryp honning og rosmarin

Tilberedning

45 min - 4 pers.

Skræl rodfrugterne og skær dem i grove stykker. Rens porren og skær i skiver. Pil løget og skær i tynde både. Vend porrer, løg og rodfrugter med bacon og olivenolie og fordel på en bageplade med bagepapir.

Drys med smuldret salatost og hakket rosmarin og krydr med salt og peber.

Bag rodfrugterne i ovnen ved 200 grader varmeluft i ca. 25 min. Vend i det undervejs. Hæld honningen over og vend rundt. Bag grøntsagerne i yderligere a. 5 min. før de serveres. 

Tips
Brug de rodfrugter du har i køleskabet

Opskrift og styling: Lone Kjær, Foto: Line Falck

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.