Super lækker kylling smækfyldt med god smag og naturligvis masser af sæsonens jordskokker. Perfekt hverdagsmad.


Tilberedning

+ 60 min - 4 pers

Skræl jordskokker, rødbeder og kartofler og skær i mundrette stykker.
Vend grøntsager og kartofler med olivenolie, presset hvidløg og timian og fordel dem i et stort ovnfast smurt fad. Skær pærerne i både. Fjern kernehus og læg pærerne i fadet til grøntsagerne.
Brun kyllingelårene i lidt olie i en gryde inden de fordeles ovenpå grøntsagerne. Hæld bouillon ved og krydr med salt og peber. Steg  i ovnen ved 200 grader i ca. 40 min. 

Rens porren godt og skær i tynde skiver.
Rør yoghurt med mayonnaise, presset hvidløg og klippet purløg og smag til med salt og peber.

Server kylling i fad med drys af porre og dryp hvidløgsdressing over.

Opskrift og styling: Lone Kjær
Foto: Line Falck

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Hverdagskylling med jordskokker og pærer

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.