Der bliver hyldebærsirup til overs. Brug den til kager, is eller på din morgenyoghurt.


Tilberedning

30 min - 4 personer

Kom hyldebærsaften i en kasserolle sammen med sukkeret og kog det ind, til det tykner og får sirupskonsistens. Hold godt øje med det undervejs, så det ikke tykner for meget. Lad siruppen køle af.

Skræl og skær rødbederne og peberroden i helt tynde skiver på en mandolin eller med en tyndskræller. Bland skiverne sammen, dryp med en god aromatisk eddike og vend med grofthakket persille. Vend 2 spsk hyldebærsirup i salaten sammen med salt og peber.

Salaten må gerne trække i en halv times tid og kan lige inden serveringen drysses med et frisk lag persille.

Opskrift og foto venligst udlånt fra bogen "AnneMad med mere"

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.