Fastfood af den sunde slags.

Tilberedning

30 minutter - 4 personer

Kog nudlerne som anvist.

Lynsteg kødet i lidt olie sammen med thaikarry, ingefær og finthakket skalotteløg  3-5 min. Tilsæt limesaft, chilisauce samt fishsauce og lynsteg endnu 1 min.

Pil forsigtigt bladene af iceberg salaten og anret dem i fire bunker så de danne skåle.

Halver agurken, fjern kernerne med en ske og skær den i skiver. Halver chilien, fjern kernerne og snit den fint.

Fordel nudlerne i salatskålene og kom kødet hen over og drys med agurk, chili og nødder og server.

Opskrifter og styling: Gitte Heidi Rasmussen
Fotograf Betina Hastoft

Læs mere om

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter Tilføj til madplan

Iceberg med thaikrydret svinekød og nudler

Tilføj denne opskrift
til dine farvoritter?

Tilføj til favoritter Tilføj til madplan
/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.