En nem suppe med masser af smag og et sprødt knas fra rugbrødschips.

Tilberedning

30 min - 4 pers

Skræl jordskokkerne og skær dem i tern. Skær løgene i tern. Skær bladsellerien i skiver. Skyl persillen grundigt og hak den groft.

Svits jordskokker, løg og bladselleri i smør i en gryde. Det skal ikke tage særlig farve. Tilsæt persille og bouillon og kog suppen op. Lad suppen simre ca. 20 minutter under låg.

Miks suppen jævn med en stavblender, alm. blender eller foodprocessor. Varm suppen op igen med fløden. Rør i suppen hele tiden, da den ellers kan sprøjte. Lad suppen småkoge 2 minutter. Smag til med salt og peber.

Steg bacontern sprøde på en pande. Afdryp på køkkenrulle.

Lad hver især drysse bacon, letknuste rugbrødschips og persille over suppen ved servering.

Rugbrødschips eller ristet rugbrød kan også bare spises til.

Tips:  Undlad evt. bacon og servere panderistede græskarkerner som drys.

Opskriftsudvikling og styling: Bente Nissen Lundsgaard, Foto Henrik Freek

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.