Vi puster nyt liv i den ellers velkendte kartoffelmad, når vi topper med hjemmeristede løg.

Tilberedning

15 min - 4 personer

Pil løget og skær det i ringe. Vend løgene i hvedemel. Varm olien på en pande og rist løgene til de er sprøde. De skal vendes undervejs. Læg løgene til afdrypning på et stykke fedtsugende papir.
Skær kartoflerne i skiver. Skyl salaten og slyng den tør. Fordel salat og kartofler på rugbrødet. Top med mayonnaise og ristede løg. Krydr med salt og peber og pynt med brøndkarse.

Tip
I stedet for mayonnaise, kan kartoffelmaden toppes med avokado. Beregn 1 avokado til 4 stk. rugbrød.

Opskrift og styling: Lone Kjær
Foto: Henrik Freek

/media/3299/enmereomdagen_linkgrafik-01.jpg

Tilføj til madplan

Her kan du tilføje retten til en eksisterende madplan, eller oprette en ny.

Tilføj retten

Tilføj retten til en af dagene.

Redigér madplanen

Du kan tilføje den samme ret til flere dage, flytte retten rundt, eller fjerne den igen.

Er du færdig?

Her kan du gemme din madplan og fortsætte med at finde flere retter, gå til din profil og se dine madplaner og favoritter eller udskrive den valgte madplan.

Du er ikke loggget ind, ønsker du at gemme dine favoritter og madplaner på tværs af devices skal du logge på.